söndag, december 05, 2010

coral island och studd vecka

Hej igen gott folk !

Tänkte bara springa förbi å nämna att imorgon å ända till fredag har jag fått äran att studda våran lilla ögrupp här nere i Phuket, som innefattar Koh Samui, Koh Tao och Koh Pagnang :) Skall bli riktigt roligt. Vi är bara två stycken som åker iväg från kontoret så vi har ett stort ansvar på att lära ut allt som har med dom öarna att göra. Men det blir nog bra. Jag åker med Suvi å hon e erfaren GOL guide så det blir bra. Skönt att få komma ut lite från kontoret också :) Hoppas på bra väder så att vi får se öarna från deras bästa sidor. Jag har ju faktiskt varit på öarna, eller inte Koh Tao.. så det skall bli roligt att återvända till dom och se hur de ser ut på dagen också :P Och vad det finns för aktiviteter där under dagarna och inte bara under nätterna. haha :D

Sen imorgon har vi egentligen ledigt, men vi fick chansen att studda Coral Island eftersom det var för få deltagare, så vi skall snorkla i solsken förhoppningsvis imorgon :) Jee. Nice med en skön, slapp dag på stranden, god mat och gott sällskap.

I love this job! <3

Hörs mera imorgon, och då skall ni få se lite fina foton också :)

Annars är allt bra här. Ibland är det bättre å sämre dagar på jobbet. Men idag fick jag riktigt god feedback av chefen så det var roligt. Man gör tydligen ett bra arbete :)
Å danskan blir bättre å bättre. Sjovt! :D
Ha det gott tills imorgen så hörs vi!

Gonatt!

- Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar