fredag, februari 27, 2009

fredag i bangkok

Idag har vi varit till Bangkok på lite sightseeing. Vi har kolla in ett wat, ett stort ett. Det sägs att man inte har varit i Thailand om man inte besökt detta tempelområde, Grand Palace eller Temple of the Emerald Buddha! Det var otroligt vackra byggnader men oj så varmt! Vi fick också sätta på oss lite lånade kjolar eftersom de tyckte att för mycket av våra knän syntes.

Igår så var vi på välkommenfest till skolan där vi fick träffa andra utbyteselever samt ngra thai vänner som kan vara till hjälp för oss om vi har ngra problem eller så. Det var en rolig fest, kvällen slutade dock lite olyckligt då en dude från vår skola halkade i poolområdet å fick fara å sy sig i ögonbrynet. Allting slutade dock lyckligt å han mår bra :) Igår hade vi också workshops på dagen i skolan där vi fick lära varandras namn på alla i gruppen, det var roligt för nu känns det nog som att vi blivit lite mera tajta och de svenska och finska sitter inte skillt mera :)
I onsdagskväll dror vi iväg till bangkok på kvällen för att köpa ngn klänning att ha till torsdagskvällen! Först åt vi hamburgers på hardrock cafe å lemondrops ;) gottgott! Sen var det dags för vår första resa till Kao San Road och det blev ett äventyr :) Först var det svårt att få tag i en tuk tuk för oss alla, sen skulle det prutas och sen bar det iväg!! Å kul var det! Vi skrattade så myki att vi trodd vi sku döö :))
Jaa annars har vi inte gjort så mycket, vi har solat lite men är fortfarande försiktiga för att inte bränna oss. Vilket ingen lyckades med idag, vi har alla snygga ränder på armarna och framme på halsen.. men men kanske vi lyckas få bort det nu under helgen för då åker vi till Koh Samet! Imorgon är det avfärd kl.07.00 från Ban Tawaan. Ska bli skönt att komma bort från grytvärmen och få ligga lite på stranden och njuta av det varma sommarvädret som är här i Thailand nu :) Å ännu varmare sägs det att det skall bli nästa månad. ojoj , få se hur man hanterar det. Nu ska jag börja dra mej tibax ti sängen så man får sova ut inför imorgon :) Vi hörs! Ha det bra alla därhemma, saknar nog er!! <3

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. aaw.. saknar er! tack för bilduppdateringen på naamakirja ;)ha så kul imorgon!

    SvaraRadera