torsdag, februari 05, 2009

17 dar kvar

nu börjar det verkligen närma sig.. börja också vara lite nervös inför resan bort. men det e nog bra att vara lite nervös iaf, e det inte så?
vi fick ett mejl idag av en av våra gruppledare som ville att vi skulle komma med idéer om vad vi skulle kunna ta med för souvenirer till de olika ställena som vi kommer att besöka under vår utbytestid. Vi kommer nämligen att besöka olika företag och då hör det till att man har med sig ngn sovenir från finland. Har ngn nån idé om vad man skulle kunna ta med sig? Det behöver inte alls vara stort.. vi hade tänkt på sisu å lakrits samt kanske ngn jenkki tuggummi paket. Men om ni har ngn idé så e d bara att skriva ner det i kommentatorsfältet! Tack på förhand :)
Annars så börjar det också kännas ganska vemodigt att packa ihop sina saker i "våran" lägenhet :( Har nog trivts bra här med A men nu e det slut på sagan i denna bostad.. Blir att hitta ny lägenhet till hösten. Flytten sker mestadels nästa helg men lite tavara får komma hem me bussen imorgon också, mestadels kläder.. Sen blir det kanske att famljen kommer och hämtar lite grejs i mitten på nästa vecka.. e ju lite krångligt då di också far bort precis ngra dar före jag far så det blir att pussla lite med flytten men nog ska det väl gå bra till sist. A och jag tar det sista sen sista helgen jag e hemma, eli två dar innan jag far.. Gaaah, börjar bli lite stressad med allt packande hit och dit!!
Nåja fortsatt trevlig kväll på er alla! :)

1 kommentar:

  1. Oj gullegumman vad roligt at du kommer ner! :) Har ingen semester kvar att ta ut sen då du väl landar i Bkk men kanske du har en chans att flyga ner till Phuket och hälsa på!? Flyget bägge vägarna kan väl bli runt 3000 Thb (60 euro) så det är inte så fruktansvärt dyrt! ;) Väntar med spänning på mera skriverier men packa lätt, tjockare kläder krävs inte så ofta och du lär handla här! ;) Släpp alla tankar på en massa vätskor och krämer för det mesta hittar du även här, trots att det står på thai! ;) Så hör av dig och fråga om du undrar något spciellt eller bara annars! :) Vi ses snart Khun Sofia! :) Sawadeekaa! ;) Heidi

    SvaraRadera