torsdag, november 06, 2008

sà-wàtdii khâ

hej på er. dags för lite uppdatering. händer inte så mycket just nu me thailand men nästa vecka ska vi ha vårt första möte i skolan, skall bli intressant att träffa alla som ska åka iväg sen på våren. igår fick vi även reda på att di kaverin vi har som går på företagsekonomi också kommer att joina oss till thailand, vilket är superduperbra :) vi kommer att få så roligt på fritiden under våra resor som vi ska göra!
idag har jag börjat kolla upp lite olika stipendier som man kan ansöka om, skulle sitta fint me lite extra finansiering till resor och boende där. när det nu ändå finns fonder som ger ut pengar till studerande så måste man ju också använda sig av dem :P Dock börjar jag spara min resekassa nu redan inkommande helg när jag ska börja jobba me julfester vid stadshotellet i Jeppis, jejj. Finns ju inget bättre än människor i äldre åldrar som bara behöver dricka ett glas rödvin så e di alldeles lulliga och fnissiga, okej det ska väl vara lite lulligt på en julfest men när männen börjar "flirta me småservitriserna" då går det över linjen :S nog om det. ska bli kul å börja jobba lite iaf och känna att man gör lite nytta och får lite pengar istället för att bara bli av me pengar på helgerna.
Tillbaks ti Thailand då :P har hört många "skräckhistorier" om di första ställen som man blir satta att bo på i Bangkok.. Classic Place skall tydligen vara ett av de bätre ställen att bo på, vi skall väl försöka få in våra fötter på det hotellet också.
Det som skrämmer mej mest med att åka till Thailand är att det kommer att vara en så stor chock att se så mycket människor och trafik, att man kommer att bli lite ställd när man skall börja ge sej ut på egen hand. Men nog ska vi väl klara det, vi e ju en så stor grupp av tjejjer som åker att vi får hålla ihop :) Vi e ju ändå turismstuderande :P Språket blir nog också svårt att "förstå" och att göra sig förstådd. Jag räknar med att man får gestikulera och visa mycket me händerna och kroppen :)
Ska också bli roligt att eventuellt få träffa kompisar som redan är där nere och jobbar under vintersäsongen. Kan inte vänta längre.. måste komma iväg ! SNälla kan det inte vara februari redan nu!!!
hej så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar